Bert Plantagie

Bert Plantagie bij Riant

Als Bert Plantagie brandstore vind je bij Riant-Stoutenbeek een ruime collectie met de nieuwste modellen in een herkenbare en inspirerende Bert Plantagie studio.Deze meubelen kenmerken zich als tijdloos en stijlvol, waardoor ze in verschillende interieuren uitmuntend tot hun recht komen. Dit ziet u terug in onze brede Bert Plantagie collecties kasten, stoelen, tafels en banken. Dit merk behoort niet voor niets tot de top van het internationaal succesvolle ‘Dutch design’.

Een uniek aspect aan Bert Plantagie is de vele mogelijkheden die er zijn wat betreft de meubels. U kiest voor een Bert Plantagie meubel als basis, maar hebt de mogelijkheid om hierna zelf te bepalen wat voor onderstel, kleur, stoffering en maatvoering u wilt.

Een greep uit de collectie van Bert Plantagie

Seven

Tafel

Deze praktische en stijlvolle tafel heeft haar naam te danken aan de vorm van het stalen onderstel. Alle poten zijn gevormd als stalen zevens. De combinatie van het staal met het dikke, houten tafelblad zorgt ervoor dat de Seven al jaren één van de populairste iconen is van Bert Plantagie.

Kiko

Fauteuil

Het ontwerp van de Kiko stoel vormt een perfecte basis voor een stijlvolle en comfortabele stoel. Kenmerkend voor Bert Plantagie, valt met Kiko naar hartelust te variëren wat betreft kleur, bekleding en armleuningen. Door het open design en de variatiemogelijkheden sluit de Kiko stoel naadloos aan bij uw interieurstijl of vormt deze juist een unieke eyecatcher.  

Meer weten over Bert Plantagie?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Bert Plantagie.

Riant verkoper Mick Mooren
Mick Mooren

Bert Plantagie expert Waalwijk

Mijn stijl is modern, warm en luxe. Ik hou van onderscheidende ontwerpen, daarom is Bert Plantagie één van mijn lievelingsmerken. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Bert Plantagie. Een product van Bert Plantagie aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Riant verkoper Bettina Geil
Bettina Geil

Bert Plantagie expert Breda

Ik ben fan van Bert Plantagie omdat hun designs overeenkomen met mijn eigen stijl: een combinatie van moderne- en sfeervolle elementen. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Bert Plantagie. Een product van Bert Plantagie aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine