Artifort

Artifort bij Riant

Het assortiment van Riant-Stoutenbeek bestaat deels uit diverse designmeubelen van Artifort. Deze meubelen kenmerken zich door een tijdloos design in combinatie met topkwaliteit. De meubelen kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden: thuis, op kantoor, in een directiekamer of in een stijlvolle ontvangstruimte. Artifort biedt comfortabele kwaliteit met het oog op een stijlvol design.

Al meer dan 125 jaar is Artifort actief in de meubelindustrie. Door deze jarenlange ervaring weet Artifort wat kwaliteit is en dankzij de samenwerking met verschillende designers blijven de meubelen telkens vernieuwend.

  • VRAAG GRATIS HET MAGAZINE AAN

Een greep uit de collectie van Artifort

Mare

Bank

Deze ruime (hoek)bank straalt comfort uit. Strakke lijnen en subtiele details zorgen voor het tijdloze uiterlijk van deze bank. De Mare bank is verkrijgbaar in verschillende formaten. Zowel in moderne als klassieke interieurs komt deze bank goed tot zijn recht.

Shark

Stoel

Met deze comfortabele eettafelstoel wil iedereen aan tafel schuiven. De stoel heeft vier poten en een comfortabele, stoffen zitting met een gat in de rugleuning. Kies zelf voor een kleur naar wens, zodat deze stoel geheel aansluit bij de rest van het interieur.   

Orange slice

Fauteuil

De Orange Slice fauteuil van designer Pierre Paulin is een van de meest geliefde designfauteuils ter wereld. En terecht! De iconische fauteuil maakt elke ruimte opener, ruimtelijker en vrolijker. Het opvallendste kenmerk van de Orange Slice is dat de twee identieke schelpen van de stoel lijken ‘om te krullen’. Als je goed kijkt, is het net alsof de stoel naar je lacht.

Meer weten over Artifort?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Artifort.

Riant verkoper Alfred Vermeulen
Alfred Vermeulen

Artifort expert Breda

Mijn stijl is modern, warm en luxe. Ik hou van onderscheidende ontwerpen, daarom is Artifort één van mijn lievelingsmerken. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Artifort. Een product van Artifort aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Riant verkoper Mick Mooren
Mick Mooren

Artifort expert Waalwijk

Ik ben fan van Artifort omdat hun designs overeenkomen met mijn eigen stijl: een combinatie van moderne- en sfeervolle elementen. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website. Een product van Artifort aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine