Artifort Expert | Customize Artifort Stoel/Fauteuil/Bank | 4 Winkels

Artifort bij Riant-Stoutenbeek

Al sinds 1980 produceert Artifort onderscheidende, comfortabele en functionele meubels samen met topontwerpers. De collectie is te herkennen aan het innovatief, kleurrijk en tijdloos design. Door te werken met vakmensen en het toepassen van hightech productie technieken zorgt Artifort voor kwaliteitsmeubels die niet alleen voor deze generatie zijn maar ook voor de volgende. Artifort staat namelijk voor meubilair dat levenslang meegaat.

Deze duurzame kwaliteit meubels zijn terug te vinden bij Riant-Stoutenbeek. Om het meubelstuk geheel naar wens te maken is er een ruime keuze qua stoffering, ook buiten de standaard Artifort leer- en stoffencollectie om.


Artifort ontdekt u in Riant-Stoutenbeek Amersfoort (Utrecht), Breda en Waalwijk. Bezoek onze showrooms voor persoonlijk advies of om een Artifort geheel op maat samen te stellen. Plan direct een adviesgesprek in zodat onze adviseurs alle tijd voor u hebben en zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Artifort collectie bij Riant-Stoutenbeek

Meerdere iconische ontwerpen uit de Artifort banken, fauteuil en eetkamerstoelen collectie zijn te vinden bij Riant-Stoutenbeek.
Bekijk de collectie online of kom langs in een van onze showrooms voor persoonlijk advies.

Artifort banken

Naast dat een bank ontspanning biedt, moet het ook een toegevoegde waarde zijn voor het interieur. Een Artifort bank is dat zeker! De banken van Artifort hebben een strak, tijdloos design en zijn hierdoor een lust voor het oog. Door de diverse mogelijkheden in opstellingen en maten is er altijd een perfecte Artifort bank te realiseren. Gaat u bijvoorbeeld voor een Artifort hoekbank of 3-zitsbank?

Artifort Mare

Bank

Zijn strakke lijnen en subtiele details maken het bankprogramma Mare tijdloos. Kenmerkend aan de Mare collectie van ontwerper René Holten zijn de inkeping in het midden van de zitting en de ranke sledevoet die van uit de achterzijde doorloopt tot in de voorzijde van de bank. De bank oogt hierdoor heel ruimtelijk en elegant. Vooral in een open ruimte.

Het creëren van een persoonlijke opstelling is het idee achter de Mare. De basis is een rechte bank. Deze kun je naar eigen wens aanvullen met losse elementen zoals een lounge deel, hoekelementen of een grote poef. En verder personaliseren door de verschillende keuzes in zithoogte, armleuning, sledevoet, rugkussens en bekleding. Dit maakt verrassende combinaties mogelijk.


Nieuw inspiratiemagazine.
Gratis in huis!

Geniet van 100 pagina's aan wooninspiratie. Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.


Artifort fauteuils

De Artifort collectie kent veel veel iconische Artifort fauteuils. Modellen als de Orange Slice en de Oyster chair zijn inmiddels wereldwijd geroemd. Ook nieuwe modellen hebben duidelijk het bijzondere DNA van Artifort in zich. Bij Riant-Stoutenbeek zijn er veel mogelijkheden qua stoffering en pootkleur om uw Artifort fauteuil helemaal naar wens samen te stellen. Bekijk de collectie online of bezoek onze showrooms.

Artifort Orange Slice

Fauteuil

De Orange Slice® fauteuil van designer Pierre Paulin is een van de meest geliefde designfauteuils ter wereld. En terecht! De iconische fauteuil maakt elke ruimte opener, ruimtelijker en vrolijker. Het opvallendste kenmerk van de Orange Slice® is dat de twee identieke schelpen van de stoel lijken ‘om te krullen’. Als je goed kijkt, is het net alsof de stoel naar je lacht.

De Orange Slice® is verkrijgbaar met een enorm scala aan prachtige kleuren, stoffen en leer. Iconisch in elke woonkamer of lobby, en nog mooier in een groepje Orange Slice®s. Dan lijkt hij vanuit elke invalshoek van vorm te veranderen. De fauteuil is verkrijgbaar in twee zithoogtes. En nu zelfs geschaald naar een Orange Slice® junior voor de echte verzamelaars.

Artifort F500

Fauteuil

Designer Geoffrey D. Harcourt RDI onderscheidde zichzelf met deze serie draaifauteuils door de comfortabele vorm en opvallende stoffering. Het idee voor de F500 fauteuil ontstond doordat de vriendin van Harcourt RDI zich graag opkrulde in kleermakerszit. Hij was gefascineerd door deze zeer vrouwelijke houding. Dat resulteerde in de F500: een stoel die alle comfort heeft van een gemakkelijke stoel, en breed genoeg om aan deze ongebruikelijke zithoek te voldoen. Deze geliefde serie fauteuils op een metalen onderstel zijn verrassend futuristisch, maar tegelijkertijd nostalgisch.

De F510 is met zijn extra dikke stoffering een fauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten. De kuip is er in een hoge en een lage variant. De draaibare fauteuil is verkrijgbaar met een trompetvoet, kruisvoet of met een schommelonderstel.


Onze interieurstylisten staan voor u klaar.
Plan gratis interieuradviesgesprek!

Is uw huidige interieur toe aan een make-over? Vindt u inrichten lastig? Of heeft u een designmeubel dat u al een tijdje op het oog heeft? Wij bieden u een gratis en persoonlijk interieuradvies van onze stylisten. We begeleiden u van A tot Z naar een onderscheidend interieur en verwezenlijken graag uw persoonlijke woonwensen. 


Artifort eetkamerstoelen

Een Artifort eetkamerstoel zit werkelijk fantastisch: zo kunt u urenlang comfortabel dineren. Typerend voor een Artifort eetkamerstoel zijn de organische vormen die perfect gestoffeerd zijn. Wilt u de Artifort stoel in dezelfde stijl als de eettafel of laat u de stoel er  juist visueel uitspringen? Maak uw Artifort eetkamerstoel geheel naar wens dankzij de ruime keuze in onderstellen, pootkleuren, stoffering en kleuren.

Artifort Shark

Eetkamerstoel

De Shark is een uiterst comfortabele eetkamer- en vergaderstoel van ontwerper René Holten. Shark dankt zijn naam aan de gelijkenis met het profiel van het gevreesde roofdier. Je hebt echter niets te vrezen van de Shark. Integendeel. Hij biedt een uitstekend zitcomfort. Stevig. Met extra steun in de rug. Een prettige designstoel voor lange avonden aan tafel of voor een productieve vergadering.

Ervaar Artifort in Amersfoort (Utrecht), Breda of Waalwijk

Een Artifort in het echt ervaren? Kom langs in een van onze showrooms in Waalwijk, Amersfoort (Utrecht) of Breda. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het merk en adviseren u graag op maat. U kunt online direct een afspraak inplannen zodat wij uw komst kunnen voorbereiden en alle tijd voor u hebben. Of bezoek de onderstaande vestigingspagina's voor de openingstijden en adresgegevens.

Riant-Stoutenbeek Breda

Op de woonboulevard in Breda, vindt u ruim 2.000 vierkante meter design beleving bij Riant Stoutenbeek. Merken als Montis, Leolux en Rolf Benz staan hier rijkelijk gepresenteerd. Het ervaren team helpt u graag met het realiseren van uw woonwensen.

Riant-Stoutenbeek Waalwijk

U vindt Riant Stoutenbeek Waalwijk binnen de vestiging van Piet Klerkx. In deze onlangs verbouwde showroom staan merken als Gelderland, Leolux en Design on Stock gepresenteerd in een ruime, moderne omgeving. Laat u inspireren in de “Design Loft” bij de ingang.

Prof. v.d. Waalsweg 2, 5144 NR Waalwijk

0416-347111

Riant-Stoutenbeek Amersfoort

Riant Stoutenbeek Amersfoort is gesitueerd op de begane grond van Piet Klerkx. In de vernieuwde showroom vindt u merken als Linteloo, Metaform en Harvink.  Riant Stoutenbeek Amersfoort is de design specialist in regio Utrecht.

Vraag offerte aan

Vraag nu een offerte aan en we nemen z.s.m. contact met u op.

Selecteer dichtstbijzijnde showroom

Uw contactgegevens:
Checkbox*

Meer over Artifort

Al sinds 1890 produceert Artifort onderscheidende, comfortabele en functionele meubels. Tijdloos design dat is waar Artifort voor staat. Samen met iconische designers zoals Kho Liang Le, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI werd het fundament van Artifort gelegd. Samen met de huidige generatie topontwerpers wordt het DNA voortgezet. De collectie is innovatief, kent veel kleur en is vooral tijdloos door haar bekende vormgeving.

Artifort maakt meubels niet alleen voor deze generatie maar ook voor de volgende. Door op een duurzame manier en met hightech productietechnieken te produceren ontstaan er kwaliteitsmeubels die levenslang mee gaan. Het is dan ook logisch dat ze voor tijdloos design staan. 

 

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.