Hulsta

Hülsta bij Riant

Het Duitse meubelmerk Hülsta heeft een breed assortiment. In het aanbod vindt u alles voor uw interieur, van slaapkamer tot woonruimte. Het assortiment kenmerkt zich door exclusieve designs, waarbij ieder meubel individueel voor u wordt vervaardigd. Dit vakkundige maatwerk in combinatie met zorgvuldig gekozen materialen zorgt voor een hoge kwaliteit. Bovendien maakt dit het mogelijk om speciale wensen op maat uit te voeren. Bij Riant-Stoutenbeek vindt u een uitgebreid aanbod meubilair van dit hoogstaande Duitse merk.

Een greep uit de collectie van Hulsta

Mega Design

Wandmeubel

Een modern en zeer veelzijdig meubelstuk: deze design-woonkamercombinatie in elegant kernnotenhout, wolwit laqué en aan de achterkant gelakt glas laat u zelfs een grote tv achter een schuifdeur verbergen. Speciale baanprofielen en een innovatief soft-closing mechanisme zorgen voor een moeiteloze bediening. Verdere opslagruimte is beschikbaar achter de slanke scharnierende deur. De open rekken zijn perfect om boeken en decoratieve objecten weer te geven.

Gentis

Wandmeubel

Gentis is een serie meubelen gemaakt van hout, voor zowel de slaapkamer als woonruimte. Het meubilair uit deze serie heeft een comfortabel design en is helder van vorm. Elegante fronten in het houtwerk in combinatie met een hoogglans afwerking zorgt voor een unieke uitstraling.

Neo

Wandmeubel

Neo is een modern vormgegeven serie meubilair met een puristisch design. Greeploze fronten en heldere lijnen zijn duidelijke kenmerken van deze serie. Het strakke en minimalistische design komt prachtig tot zijn recht in een modern interieur.

Nuria

Wandmeubel

De serie Nuria zorgt voor evenwicht en balans in uw interieur. De harmonische ambiance van het meubilair uit deze serie biedt veel mogelijkheden en geeft u daarmee vrijheid bij het bepalen van uw inrichting. U heeft de keuze tussen lak en hout, maar ook slimme verlichting en afgeschuinde hoeken behoren tot de opties. De vrije keuze in kleur zorgt voor een perfecte finishing touch.

Meer weten over Hülsta?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Hülsta.

Hans
Hans van Hoeven

Hülsta expert Breda

Ik ben bij Riant-Stoutenbeek gaan werken omdat ik een voorliefde heb voor designmeubelen en voor bijzondere interieurs. De collectie van Hülsta sluit hier perfect bij aan. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Hülsta. Een product van Hülsta aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Marina
Marina Quaars

Hülsta expert Waalwijk

Mijn stijl is modern: het huis niet te vol zetten, maar wel mooie meubelen plaatsen. Die komen dan het best tot hun recht. Dit doe ik het liefste met meubelen van Hülsta. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Harvink. Een product van Harvink aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine