Hülsta bij Riant-Stoutenbeek

Al meer dan 80 jaar is het merk Hülsta actief vanuit Stadtlohn in Duitsland. Hülsta staat voor kasten met tijdloos design van hoge kwaliteit welke in diverse varianten en combinaties samengesteld kunnen worden. Het Duitse merk hecht daarnaast veel waarde aan duurzaamheid en stemt hier haar productie op af.

Riant-Stoutenbeek toont een uitgebreide Hülsta kasten, wandmeubels en dressoir collectie. Onze adviseurs werken met Frunplan 3D software waardoor u samen de ideale droomkast kunt ontwerpen. Daarbij is alles mogelijk; van maatwerk tot kleur.


Hülsta ontdekt u in Riant-Stoutenbeek Amersfoort (Utrecht), Breda of Waalwijk. Bezoek onze showrooms voor persoonlijk advies of om een Hülsta geheel op maat samen te stellen. Plan direct een adviesgesprek in zodat onze adviseurs alle tijd voor u hebben en zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Hülsta collectie bij Riant-Stoutenbeek

Hülsta kasten

Een kast dient niet alleen voor het opbergen van spullen, het moet ook uw interieur verrijken. Met de kasten van Hülsta kunt u een echte blikvanger in uw interieur creëren. Gaat u voor een klassiek rechtlijnig design? Of wilt u liever een houten kast met ronde afwerkingen? Door de uitgebreide collectie en de diverse mogelijkheden is er een Hülsta kast voor ieder interieur wens en smaak. Sommige kasten kunnen zelfs op de millimeter precies worden aangepast aan uw huis.

Hülsta Neo

Kast

Neo combineert veel verschillende louvre-elementen in verschillende afmetingen tot een harmonieus geheel. De verscheidenheid aan types wordt aangevuld met standaardelementen zoals lowboards, dressoirs en highboards, een staandersysteem en panelen. Afdekpanelen in verschillende materialen verfijnen de combinaties in de woonkamer.

Neo biedt de mogelijkheid om uw eigen unieke stukken te creëren met vorm, kleur en materiaal. Elegante kleurnuances die fijn op elkaar zijn afgestemd en perfect met elkaar te combineren zijn. Lak harmonieert met hout, aan de achterkant gelakt glas of keramiek. Dankzij deze veelzijdigheid kunnen zeer individuele combinaties worden gemaakt.


Nieuw inspiratiemagazine.
Gratis in huis!

Geniet van 100 pagina's aan wooninspiratie. Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.


Hülsta wandmeubel

De verschillende Hülsta kastenprogramma's bieden uitgebreide mogelijkheden voor het samenstellen van uw geïndividualiseerde Hülsta wandmeubel. Wenst u ronde hoeken? Bekijk dan zeker de Hülsta Gentis. Gaat u liever voor een minimalistische look? Dan is de Hülsta Neo een goede optie. De kleuren, maten en uitvoeringen bepaalt u zelf. Ook verlichting is mogelijk bij het samenstellen van uw Hülsta wandmeubel.

Hülsta Mega-Design

Wandmeubel

Geen enkele ruimte is te groot of te klein, te hoog of te laag, te klassiek of modern, te licht of te donker voor Mega-Design. Het buitengewone kastsysteem staat voor alles open. De verschillende elementen en fronten worden tussen of voor de staanders gepland. Dit resulteert in een breed scala aan ontwerpmogelijkheden: van een licht, open tot een compact, gesloten ontwerp. Optische variaties zijn mogelijk met de verschillende hout-, lak- en aan de achterkant gelakte glasuitvoeringen. Elke combinatie is mogelijk en leidt zo tot een stijlvol en zeer functioneel resultaat

Andere accessoires zijn LED-verlichting, reling met ladder, boekenbruggen, kabelgoten en andere doordachte details, die talloze mogelijkheden bieden voor individuele kast-wooncombinaties.


Onze interieurstylisten staan voor u klaar.
Plan gratis interieuradviesgesprek!

Is uw huidige interieur toe aan een make-over? Vindt u inrichten lastig? Of heeft u een designmeubel dat u al een tijdje op het oog heeft? Wij bieden u een gratis en persoonlijk interieuradvies van onze stylisten. We begeleiden u van A tot Z naar een onderscheidend interieur en verwezenlijken graag uw persoonlijke woonwensen. 


Hülsta dressoir

Ook bij Hülsta dressoirs geniet u van diverse mogelijkheden en zijn er diverse design onderstellen beschikbaar. U maakt een Hülsta dressoir geheel eigen door het aanbod van kleuren, maten en uitvoeringen zowel wandhangend als staand is mogelijk. Onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw nieuwe Hülsta dressoir.

Hülsta Gentis

Dressoir

Expressieve solisten en adembenemende combinaties – GENTIS schittert in beide disciplines. Meubelen worden functionele kunstobjecten, waarvan de fascinerende uitstraling kan worden geïntensiveerd met accessoires zoals de geavanceerde LED-verlichting. Speciale accenten worden ook gezet door de met gekleurd zadel- of nappaleer beklede oppervlakken.

Ervaar Hülsta in Waalwijk, Amersfoort (Utrecht) of Breda!

Een Hülsta in het echt ervaren? Kom langs in een van onze showrooms in Waalwijk, Amersfoort (Utrecht) of Breda. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het merk en adviseren u graag op maat. U kunt online direct een afspraak inplannen zodat wij uw komst kunnen voorbereiden en alle tijd voor u hebben. Of bezoek de onderstaande vestigingspagina's voor de openingstijden en adresgegevens.

Riant-Stoutenbeek Breda

Op de woonboulevard in Breda, vindt u ruim 2.000 vierkante meter design beleving bij Riant Stoutenbeek. Merken als Montis, Leolux en Rolf Benz staan hier rijkelijk gepresenteerd. Het ervaren team helpt u graag met het realiseren van uw woonwensen.

Riant-Stoutenbeek Waalwijk

U vindt Riant Stoutenbeek Waalwijk binnen de vestiging van Piet Klerkx. In deze onlangs verbouwde showroom staan merken als Gelderland, Leolux en Design on Stock gepresenteerd in een ruime, moderne omgeving. Laat u inspireren in de “Design Loft” bij de ingang.

Prof. v.d. Waalsweg 2, 5144 NR Waalwijk

0416-347111

Riant-Stoutenbeek Amersfoort

Riant Stoutenbeek Amersfoort is gesitueerd op de begane grond van Piet Klerkx. In de vernieuwde showroom vindt u merken als Linteloo, Metaform en Harvink.  Riant Stoutenbeek Amersfoort is de design specialist in regio Utrecht.

Vraag offerte aan

Vraag nu een offerte aan en we nemen z.s.m. contact met u op.

Selecteer dichtstbijzijnde showroom

Uw contactgegevens:
Checkbox*

Meer over Hülsta

In 1940 opende Aloïs Hüls een meubelmakerij met 10 werknemers in Stadlohn. Aloïs kwam op de naam Hülsta door zijn achternaam en de plaatsnaam te combineren. In 1960 nam zoon Karl Hüls het bedrijf over en transformeerde het tot het meest bekende Duitse meubelmerk. 

De meubelen van Hülsta zijn gemaakt van hoge kwaliteit en stralen tijdloos design uit. De hoge kwaliteit is mede dankzij de focus op een duurzame productie. Zo is het hout afkomstig uit gecontroleerde voorraden, wordt er geen tropisch hout gebruikt en wordt er tijdens de productie enkel milieuvriendelijke lakken en lijmen gebruikt. Hülsta heeft daarmee ook het volste vertrouwen in haar producten en heeft daarom bij aankoop een garantie van 5 jaar op haar meubelen.

 

Overig
Terug
Sluiten

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.