Actie
Design 10-daagse
Design 10-daagse

Lopende acties

Op deze pagina kunt u alle actuele acties vinden van Riant-Stoutenbeek.

 

SHOWROOM UITVERKOOP

Tot 70% korting

Het is SHOWROOM UITVERKOOP bij Riant-Stoutenbeek. U krijgt tot wel 70% korting op de SALE modellen. Van lampen tot banken en van salontafels tot eetstoelen. Wat dacht u van Design on Stock, Jori en Linteloo? Voor al het voordeel bent u van harte welkom in onze winkel. Wilt u er zeker van zijn dat onze adviseur tijd voor u heeft? Maak dan direct een afspraak om een dag en tijdstip vast te leggen. Nu al benieuwd welke modellen onder deze korting vallen? Neem alvast een kijkje op de volgende pagina.   

50% korting op de poef Hidde

Label

Heerlijk relaxen in de all-time favoriete draaifauteuil Hidde die door gebruik alleen maar mooier wordt, net als die oude leren baseball handschoen. Maar ontspannen gaat natuurlijk past echt goed met de benen omhoog. Daarom biedt Riant-Stoutenbeek bij aankoop van een Hidde fauteuil een bijpassende pouffe aan voor 50% korting. Benieuwd hoe de fauteuil zit? Kom dan eens proefzitten in onze showroom.

Deze promotie geldt zowel voor het klassieke model Hidde als voor de Hidde Soft. Voorwaarde is dat de fauteuil als showroommodel geplaatst is op de winkelvloer en de pouffe wordt verkocht in de dezelfde stoffering als de fauteuil. Deze promotie loopt vanaf heden tot en met 31 december 2019.

Design on Stock

Amdal

Design on Stock introduceert de nieuwe stof Amdal. Maak kennis met deze wollen stof en ontvang 15% korting bij Riant-Stoutenbeek. De korting geldt voor elk gewenst Design on Stock model in de stof Amdal. Deze actie loopt van 15 oktober 2018 t/m 15 mei 2019 en is niet geldig in combinatie met andere acties van Design on Stock. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Brown

Deco

Puur. Chic. Stoer. Dat is bert plantagie Brown, het nieuwe label van Dutch designmerk Bert Plantagie. Brown vormt een verbreding van de bestaande Bert Plantagie collectie. Door natuurlijke, robuuste elementen te combineren met authentiek vakmanschap en origineel design geeft Brown het begrip wonen een nieuwe invulling. De Brown collectie is te vinden bij Riant-Stoutenbeek in Waalwijk.

In de maanden December en Januari krijgt u bij aankoop van Brown producten gratis accessoires, verlichting of een vloerkleed van DomeDeco ter waarde van 15% van het aankoopbedrag.

Leulox

Bellice

Een mooie stof maakt uw Bellice tot een statement. En nu geldt voor alle stoffen in de Leolux-collectie de allerlaagste prijs! Zo wordt uw eigen veelzijdige droombank ook nog eens heel voordelig! Van zwart tot wit en van stoer tot chic: kies uw favoriete stof bij Riant-Stoutenbeek en profiteer van deze tijdelijke voordelige prijs! Deze actie loopt van 14 december tot en met 31 maart. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

 

 

Interstar

Kasten

Riant-Stoutenbeek Waalwijk introduceert een nieuw merk in de collectie: Interstar. Interstar maakt al meer dan 75 jaar design kasten op Hollandse bodem. Om dit te vieren krijgt u nu gratis montage op alle kasten. Deze aanbieding loopt van 15 november 2018 t/m 31 augustus 2019. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine