Actie

Lopende acties

Op deze pagina kunt u alle actuele acties vinden van Riant-Stoutenbeek.

 

Design Voordeel Festival

Acties en kortingen

Het is Design Voordeel Festival bij Riant-Stoutenbeek. In deze periode profiteert u van geweldige kortingen en acties op alle bekende design merken die wij in huis hebben.

Label Roadshow

Deco

Van 28 oktober t/m 24 november 2019 zijn de Label Design Deals bij Riant-Stoutenbeek. Tijdens deze weken kunt u gratis topadvies krijgen vanuit Label én ontvangt u, bij uw aankoop, bijzettafel Carry of pouffe Gin cadeau.*
Gedurende deze weken zijn er in verschillende filialen Label adviesdagen. Tijdens deze dagen komt oprichter van het Nederlandse designmerk Ton van den Berg u persoonlijk advies geven in onze winkels.

  • Riant-Stoutenbeek Waalwijk - zaterdag 2 november 12.00 - 16.00 uur
  • Riant-Stoutenbeek Breda - zaterdag 16 november 12.00 - 16.00 uur

Klik hier op een afspraak te plannen voor de Label Roadshow

We zien u graag bij Riant-Stoutenbeek!

 

 

  • Lees meer over deze actie

Leolux

Deco

Leolux Pallone is nu aantrekkelijk geprijsd: van 1495,- voor 999,-. (OP=OP!)

Scoor hét icoon van het bekende designmerk Leolux nu voor een hele scherpe prijs! Direct vanuit voorraad leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. De Pallone is hét icoon van Leolux. De zitbal die in 1989 speciaal werd ontworpen voor het huis van de toekomst is nog altijd even futuristisch als lichtvoetig. En misschien daarom wel zo succesvol. Pallone is een persoonlijkheid, de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs.

 

 

 

50% korting op de poef Hidde

Label

Heerlijk relaxen in de all-time favoriete draaifauteuil Hidde die door gebruik alleen maar mooier wordt, net als die oude leren baseball handschoen. Maar ontspannen gaat natuurlijk past echt goed met de benen omhoog. Daarom biedt Riant-Stoutenbeek bij aankoop van een Hidde fauteuil een bijpassende pouffe aan voor 50% korting. Benieuwd hoe de fauteuil zit? Kom dan eens proefzitten in onze showroom.

Deze promotie geldt zowel voor het klassieke model Hidde als voor de Hidde Soft. Voorwaarde is dat de fauteuil als showroommodel geplaatst is op de winkelvloer en de pouffe wordt verkocht in de dezelfde stoffering als de fauteuil. Deze promotie loopt vanaf heden tot en met 31 december 2019.
Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine