Actie

Lopende acties

Op deze pagina kunt u alle actuele acties vinden van Riant-Stoutenbeek.

 

SHOWROOM UITVERKOOP

Tot 70% korting

Het is SHOWROOM UITVERKOOP bij Riant-Stoutenbeek. U krijgt tot wel 70% korting op de SALE modellen. Van lampen tot banken en van salontafels tot eetstoelen. Wat dacht u van Design on Stock, Jori en Linteloo? Voor al het voordeel bent u van harte welkom in onze winkel. Wilt u er zeker van zijn dat onze adviseur tijd voor u heeft? Maak dan direct een afspraak om een dag en tijdstip vast te leggen. Nu al benieuwd welke modellen onder deze korting vallen? Neem alvast een kijkje op de volgende pagina.   

Leolux

Deco

Leolux Pallone is nu aantrekkelijk geprijsd: van 1495,- voor 999,-. (OP=OP!)

Scoor hét icoon van het bekende designmerk Leolux nu voor een hele scherpe prijs! Direct vanuit voorraad leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. De Pallone is hét icoon van Leolux. De zitbal die in 1989 speciaal werd ontworpen voor het huis van de toekomst is nog altijd even futuristisch als lichtvoetig. En misschien daarom wel zo succesvol. Pallone is een persoonlijkheid, de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs.

 

 

 

50% korting op de poef Hidde

Label

Heerlijk relaxen in de all-time favoriete draaifauteuil Hidde die door gebruik alleen maar mooier wordt, net als die oude leren baseball handschoen. Maar ontspannen gaat natuurlijk past echt goed met de benen omhoog. Daarom biedt Riant-Stoutenbeek bij aankoop van een Hidde fauteuil een bijpassende pouffe aan voor 50% korting. Benieuwd hoe de fauteuil zit? Kom dan eens proefzitten in onze showroom.

Deze promotie geldt zowel voor het klassieke model Hidde als voor de Hidde Soft. Voorwaarde is dat de fauteuil als showroommodel geplaatst is op de winkelvloer en de pouffe wordt verkocht in de dezelfde stoffering als de fauteuil. Deze promotie loopt vanaf heden tot en met 31 december 2019.

Actie bij Bert Plantagie

Amdal

Vanaf 1 juli geeft Bert Plantagie en Brown (te koop in Waalwijk en Hulst) 15% korting op alle eettafels!

*De korting is van toepassing op alle standaardtafels uit de Bert Plantagie en Bert Plantagie prijslijst, m.u.v. salon- en bijzettafels.
*De extra korting is niet van toepassing op meerprijsopties. 

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine