Actie

Lopende acties

Op deze pagina kunt u alle actuele acties vinden van Riant-Stoutenbeek.

 

Zomer Deals

Shop met korting

Van woensdag 15 juli t/m zondag 16 augustus zijn de Zomer Deals bij Riant-Stoutenbeek. Deze weken profiteert u van veel voordeel op onze design merken. Wat dacht u van 50% korting op de 4e eetkamerstoel? Of wilt u uw zithoek compleet maken met een mooie lamp of karpet tegen 10% korting? Het kan tijdens de Zomer Deals! Bekijk de deals hier

SHOWROOM UITVERKOOP

Tot 70% korting

Het is SHOWROOM UITVERKOOP bij Riant-Stoutenbeek. U krijgt tot wel 70% korting op de SALE modellen. Van lampen tot banken en van salontafels tot eetstoelen. Wat dacht u van Design on Stock, Jori en Linteloo? Voor al het voordeel bent u van harte welkom in onze winkel. Wilt u er zeker van zijn dat onze adviseur tijd voor u heeft? Maak dan direct een afspraak om een dag en tijdstip vast te leggen. Nu al benieuwd welke modellen onder deze korting vallen? Neem alvast een kijkje op de volgende pagina.   

  • Bekijk Showroom uitverkoop modellen

Leolux

Deco

Leolux Pallone is nu aantrekkelijk geprijsd: van 1495,- voor 999,-. (OP=OP!)

Scoor hét icoon van het bekende designmerk Leolux nu voor een hele scherpe prijs! Direct vanuit voorraad leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. De Pallone is hét icoon van Leolux. De zitbal die in 1989 speciaal werd ontworpen voor het huis van de toekomst is nog altijd even futuristisch als lichtvoetig. En misschien daarom wel zo succesvol. Pallone is een persoonlijkheid, de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs.

 

 

 

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine