Qliv

Qliv bij Riant

Het nieuwste merk in de collectie van Riant-Stoutenbeek is het merk Qliv. Dit merk identificeert zich met duurzame en hoogwaardige designstukken. Luxe, comfort en maatwerk staat bij Qliv voorop. Het uitgesproken design en de hoogwaardige kwaliteit komen samen in de meubelontwerpen van Qliv. 

Iedereen heeft zijn eigen wensen en daarom levert Qliv altijd maatwerk. Hierdoor voldoet uw designstuk altijd aan al uw persoonlijke wensen. 

Een greep uit de collectie van Qliv

Side-to-Side tafel rechthoek

Tafel

Met de luxe Side-to-Side tafel bent u gegarandeerd van een stijlvol en functioneel product. Het tafelblad is gemaakt van eikenhout en bestaat uit twee delen. Het stalen frame is in het blad verzonken een geeft een stoere dimensie aan het product. De robuuste, maar toch verfijnde tafel dient als ware eyecatcher in uw ruimte. 

De rechthoekikge Side-to-Side tafel is uitvoerbaar in diverse formaten en houtsoorten. Ook het frame kan in diverse kleuren en op uw gewenste positie gemonteerd worden.

Side to side tafel rond

Tafel

De Side-to-Side tafel is ook verkrijgbaar als ronde tafel. Dit brengt niet alleen een luxe design en optimaal comfort naar uw ruimte, maar zorgt ook voor een gezellige sfeer. Rondom dit designmeubel geniet u altijd van een heerlijke maaltijd. 

To be served salontafels

Tafel

De Adjust salontafel is een functioneel product, maar dient ook als blikvanger in het interieur. De salontafel is vervaardigt uit massief eikenhouten balken. De verschuifbare balken zorgen ervoor dat de tafel  eenvoudig in lengte aan te passen is. De breedte van de  tafel varieert tussen 125 en 190 cm

Adjust salontafel

Tafel

De Adjust salontafel is een functioneel product, maar dient ook als blikvanger in het interieur. De salontafel is vervaardigt uit massief eikenhouten balken. De verschuifbare balken zorgen ervoor dat de tafel  eenvoudig in lengte aan te passen is. De breedte van de  tafel varieert tussen 125 en 190 cm.

Meer weten over Qliv?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Qliv.

Mick Mooren

Qliv expert Waalwijk

Ik beschrijf mijn stijl als minimalistisch, stoer, strak, doelmatig en logisch. De stijlvolle en functionele designs van Qliv passen hier zeker bij. Ik laat u dan ook graag dit product ontdekken in een van onze winkels. Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies en neem alvast een kijkje op de website van Qliv

 

Lieke van den Bogaard

Qliv expert Breda

QLiv identificeert zich met hoogwaardige en duurzame designstukken die met name worden gekenmerkt door de elementen ‘stoer’ en ‘elegant’. Deze elementen kenmerken ook mijn woonstijl. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Qliv. Een product van Qliv aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine