Spectral

Spectral bij Riant

Spectral is dé specialist als het gaat om tv-meubelen. Televisie kijken wordt hierdoor nog leuker en het interieur krijgt hierdoor een prachtige, stijlvolle toevoeging. Spectral kenmerkt zich door strakke designs met een modern uiterlijk. De zwevende meubels zorgen voor een optisch grotere ruimte.

De collectie van Spectral bestaat uit diverse televisiemeubels, die de ervaring van het televisiekijken nog aangenamer maken. Bovendien zorgen de prachtige designs voor een ware toevoeging aan ieder interieur.

Een greep uit de collectie van Spectral

Air (NIEUW)

Meubel

Air is het meest minimalistische tv-wandmeubel wat je maar kunt bedenken. Voor het eerst is een tv-meubel niet meer een rechthoekige box maar vormgegeven in een doorlopend design dat samensmelt met de ultradunne televisies van dit moment. Daarnaast kan Air wat alle Spectral modellijnen ook kunnen doen: kabels onzichtbaar maken.

Next

Meubel

Dit originele lowboard tv-meubel staat laag bij de grond en is daarom perfect te combineren met een extra grote televisie. Deze jongste modellijn uit de collectie heeft een functioneel en fris uiterlijk. Het meubel is verkrijgbaar in een zwevende uitvoering of op pootjes.

Scala

Meubel

Dit zwevende televisiemeubel biedt een handige opbergruimte voor uw soundsystem. Het stoffront biedt ruimte voor soundbars van diverse merken en zorgt ervoor dat dit netjes wordt weggewerkt, zonder dat de kwaliteit van het geluid hierdoor wordt benadeeld. Het front wordt bedekt met stof, wat een unieke uitstraling aan dit meubel geeft. U heeft de keuze uit de kleur zwart, zilver, carbon of grijs.

Cocoon

Meubel

Deze eyecatcher biedt veel opbergruimte. Heeft u een uitgebreide collectie cd’s en dvd’s of zoekt u een plek om al uw apparatuur op te bergen? Dan is dit model perfect voor uw interieur. Het brede, smalle meubel heeft verschillende opbergvakken.

Meer weten over Spectral?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Spectral.

Mick Mooren
Mick Mooren

Spectral expert Waalwijk

Ik heb een passie voor mooie materialen, kleuren, meubelen en interieurs. Bij Spectral komen al deze dingen samen in één stijlvol televisiemeubel. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Spectral. Een product van Spectral aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Lieke van den Bogaard
Lieke van den Bogaard

Spectral expert Breda

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar kostuumdrama’s. Het liefste bekijk ik deze op een televisie die op een televisiemeubel van Spectral staat. Dit zorgt voor de complete ervaring. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Spectral. Een product van Spectral aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine