Een kijkje binnen bij Rogier en Carla – Riant-Stoutenbeek

De uitdaging

 

Rogier en Carla wilde graag een strak en simpel interieur, waarin lichte kleuren de boventoon voeren en zo weinig mogelijk spulletjes staan. De uitdaging hiervan is om de ruimte zo in te richten dat de gehele inrichting een strak en rustig geheel vormt, maar tegelijkertijd toch warmte uitstraalt. Om dit te verwezenlijken hebben Rogier en Carla de hulp van Riant-Stoutenbeek ingeschakeld. Samen met interieurontwerper Mick Mooren zal de woonruimte worden omgetoverd tot een rustig en toch warm geheel.

De oplossing

 

Om de wensen van Rogier en Carla te vervullen is er gekozen voor licht kleurgebruik, met simpele kleuren als wit. In de woonruimte bevinden zich dan ook voornamelijk lichte meubels. Om toch wat meer warmte te creëren worden er enkele houten elementen toegevoegd. Zo is er gekozen voor een unieke houten eethoek en salontafel. Rogier en Carla hadden zelf al een bank staan in de woonruimte en de volledige inrichting is dan ook hierop aangepast. Samen met de ideeën van Rogier en Carla zijn er unieke combinaties gebouwd, waardoor de kamer werd omgetoverd tot een strak en simpel geheel. Tot slot zijn er enkele kleurrijke decoratiestukken toegevoegd, om de ruimte toch wat kleur te geven.

Resultaat

"Om een strak en simpel interieur te creëren is er gekozen voor een rustig kleurgebruik, waarin enkele lichte en houten meubels met elkaar gecombineerd worden. Om het af te maken worden een aantal kleurrijke decoratiestukken toegevoegd."

De juiste merken

Voor de inrichting van de woonruimte van Rogier en Carla is gebruik gemaakt van verschillende merken. Het meest opvallende aan de ruimte zijn de houten elementen. Zo is er gekozen voor de houten Silke tafel van het merk Pilat & Pilat. Deze eetkamertafel wordt vergezeld door de Duo stoelen van Bert Plantagie. Daarnaast is er gekozen voor de ruime Scala TV-kast van het merk Spectral. Deze TV-kast is geschikt voor alle muziekspullen van de familie. Tot slot is er gekozen voor een grote witte kast van hetzelfde merk. In deze kast kunnen Rogier en Carla al hun spullen in opbergen, zodat het interieur van de ruimte er strak uit blijft zien.

Ervaring

We zijn ontzettend tevreden met de strakke indeling van ons nieuwe interieur. Het rustige kleurgebruik en de houten elementen maken de ruimte en strak en modern geheel. Dit hadden we zelf zo nooit kunnen bedenken en we zijn dan ook enorm blij met de hulp van interieurontwerper Mick Mooren. Vol trots hebben wij hem dan ook uitgenodigd om bij ons op bezoek te komen, om hem nogmaals te kunnen bedanken.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.