Loading...

Artifort

Tijdloze ontwerpen van vooruitstrevend design

Meer dan 120 jaar geleden werd in Maastricht de basis gelegd voor het wereldberoemde designmeubelmerk Artifort. In de jaren 60 van de vorige eeuw veroverde Artifort, onder leiding van toenmalig esthetisch adviseur Kho Liang Le, de harten van designliefhebbers over de hele wereld. 

Met de eigenzinnige en vooruitstrevende modellen van Pierre Paulin en het praktische comfort van de ontwerpen van Geoffrey D. Harcourt bepaalde Artifort de standaard voor de toekomst. De meubels van toen waren zo vooruitstrevend en tijdloos dat velen nu nog bij Riant-Stoutenbeek in de collectie te vinden zijn, waaronder de Orange Slice van Pierre Paulin. 

Tijdloos ontwerpen is nog altijd het streven van Artifort. Meubels die all trends overleven. Eigenzinnig, innovatief en comfortabel. Art en comfort. Deze uitdaging wordt met enthousiasme aangegaan door de huidige generatie Artifort-ontwerpers, waaronder René Holten, Michiel van der Kley en Patrick Norgeut. Dit resulteert in een uiterst fijne mix van klassiekers en nieuwe ontwerpen in de collectie, waarbij prachtige vormen, comfort en kwaliteit de rode draad vormen. 

Ontdek Artifort bij Riant-Stoutenbeek. Onze specialisten staan klaar om u meer te vertellen over dit designmerk en u verder te helpen met uw woonwensen. 

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 076 – 5319760 of u kunt uw wens invullen via onderstaande link.

Alt Alt

 Artifort | More Mare | René Holten, Artifort | Orange Slice | Pierre Paulin RDI

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.