Hans van Hoeven

Over mij

Breda

Mijn naam is Hans van Hoeven en ik woon in Uden. Ik werk sinds april 2018 bij Riant-Stoutenbeek in Breda. Mijn hobby’s zijn vooral wandelen en lekker met mijn vriendin eropuit gaan. Mijn favoriete tv-programma is Droomhuis op het platteland. Wie weet!

Mijn stijl

Label

Mijn favoriete meubeldesigner is Pierre Paulin vanwege zijn eenvoudige ontwerpen en vloeiende lijnen. Mijn favoriete merk is Label omdat het een stoer merk is met een geweldig zitcomfort. Op het gebied van meubelstukken gaat mijn voorkeur uit naar de fauteuil omdat deze je eigen smaak en persoonlijkheid heel duidelijk weerspiegelt. Hoe ik mijn eigen stijl zou omschrijven? Modern met veel sfeerelementen.

Mijn werk

Adviseren

Ik ben bij Riant-Stoutenbeek gaan werken omdat ik een voorliefde heb voor designmeubelen en voor bijzondere interieurs. Ik heb veel leuke herinneringen aan klanten, maar de leukste is toch wel die keer toen er na een aankoop een groepshug gegeven werd. Het fijnst werk ik met klanten als je als vrienden samenwerkt. Er ontstaan dan de mooiste ideeën. Wat ik het leukste aan adviseren vind? De dromen van klanten uit laten komen!

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine